Dize Bayrağı Ukrayna Üçgen Dize Bayrağı Ukrayna Üçgen Ulusal Bayrak Afiş Etkinlik Geçit Festivali Dekor 10M 15 Tarafı

0 Müşteriler geri bildirim bıraktı

  • Durum: Stoklarımızda
  • Sku: w1942
₺35.46 ₺52.23

Özellikler:

1. İşçilik: Bu dize bayraklarının işçiliğini ve kalitesini tam olarak takdir edeceksiniz.Yüksek kaliteli polyester elyaftan yapılmış bayrak, mükemmel tokluğa ve kalınlığa sahiptir ve kırılması kolay değildir.Kırışması veya kırılması kolay değil, taze renk ve iyi durumda tutun, vatanseverliğinizi ifade edin.

2. Zarif boyama: Zarif baskı ve boyama teknolojisi ile bayrak, iç veya dış dekorasyon için çok uygun olan parlak ve narin bir görünüme sahiptir.Bu Ukrayna bayrakları, bir partiyi veya dış kapıyı süslemenin ve Ukrayna temasını hayatınıza getirmenin kolay bir yoludur.

3. Solmaya Karşı Dayanıklı: Baskının ne kadar harika olduğunu hemen fark edeceksiniz.Renkler çok canlı ve vivid.In ek olarak, boyalar solmaz ve dış mekan kullanımı için uygun olacak şekilde işlenir.

4. Çok fonksiyonlu dekorasyon: Zarif baskı ve boyama teknolojisini kullanarak, görünüm parlak ve hassastır, ulusal gün, geçit törenleri, spor etkinlikleri, kutlamalar, partiler için iyi bir dekorasyon, iç ve dış dekorasyon için idealdir.

5. Durumlar: Bu üçgen bayrak halatlarının asılması ve süslenmesi kolaydır, iç veya dış mekanlarda her yere uygundur.Baharat olarak dallara ve duvarlara, ağaçlara, masalara, pencerelere veya kapılara asılabilirler.Partilerdeki bu güzel renkler, partiniz için sıcak ve romantik bir atmosfer yaratacağından emin olabilirsiniz.Konuklarınızdan hoş bir parti atmosferinin nasıl oluşturulacağı konusunda harika geri bildirimler alacaksınız.

Tanım:

Polyesterden yapılmış, çift kordonun kırılması kolay değildir.Renkler çok canlı ve canlıdır, ayrıca boyalar dış mekan kullanımı için solmaya karşı direnç gösterecek şekilde işlenir.Vatansever etkinlik veya işinizin büyük açılışı için, durum ne olursa olsun, bu çizgi bayrakları diğer süslemeleri mükemmel bir şekilde tamamlar.

Özellikler:

Malzeme: polyester

Boyutu: Toplam uzunluk: 10 m

şekil: üçgen

Tipi: 15 adet / dize

Ambalaj: OPP torba

Paket içeriği:

1 dize * Bayrak

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.


  • Paketleme: OPP Torba
  • Boyut: Overall length
  • Tip: Grafiği Çevir, 15 adet/dize
  • Şekil: Üçgen
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Polyester

Bir Yorum bırak

Satın alma ile ilgili izlenimlerinizi bize yazın

Sen Ayrıca beğenebilir

En benzer ürünler