Kafa bandı Kulaklık Depolama Koruyucu Çanta Çift başlı Fermuarlı Kulaklık Çantası Tutmak İçin USB kablosu Ve Kulaklık Aksesuarları

0 Müşteriler geri bildirim bıraktı

  • Durum: Stoklarımızda
  • Sku: w209150
₺347.33 ₺496.21

Tanım:

Özellikler:

1.Yüksek Kaliteli Malzeme: EVA sert kabuk, dekompresyon ve darbeye dayanıklı, dış tabaka aşınmaya dayanıklı ve çizilmeye karşı dayanıklı kumaştan yapılmıştır, darbeye dayanıklı tabaka iç tabakayı hasardan korur ve polar kumaş çizilmeye karşı dayanıklıdır.

2.Çift Fermuar: Kulaklık kılıfı, kullanımı rahat, sıkışmadan sorunsuz açılan ve kapanan çift fermuar ile tasarlanmıştır ve dayanıklı ve seyahat etmesi kolay bir el ipi ile taşınabilirdir.

3.Petek Ağ Cebi: Kulaklık saklama kutusu, nefes alabilen ve güzel olan ve veri kabloları gibi aksesuarları saklayabilen bir petek ağ cebine sahiptir.

4.Erişimi Kolay: Bu kulaklık saklama çantası, tek elle çalıştırılabilen ve kulaklıkların kaymasını da önleyebilen el tutma girintileri ile tasarlanmıştır.

5.Hafif ve Taşınabilir: Kulaklık kılıfının boyutu yaklaşık 22cm*21cm*10cm'dir, bu da taşıması veya bavula koyması kolaydır ve yalnızca 280 gram ağırlığındadır, bu da seyahat yükünü artırmaz.

Belirleme:

Boyutu: 22 * 21 * 10 cm

Ağırlık: yaklaşık 280g

Malzeme: Oxford kumaş + EVA + pazen

Farkına varmak:

1.Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir.

2.Izin lütfen 1-3 cm sapma nedeniyle manuel ölçüm.

Paket içeriği:

1 * Kulaklık Saklama Çantası


  • Öğe Türü: Çantalılar
  • Kaynak: Anakara Çin

Bir Yorum bırak

Satın alma ile ilgili izlenimlerinizi bize yazın

Sen Ayrıca beğenebilir

En benzer ürünler

Dijital Kızılötesi Kablosuz Tercüme Çeviri Sistemi
Yeni

Dijital Kızılötesi Kablosuz Tercüme Çeviri Sistemi

Ürün açıklaması dijital kızılötesi kablosuz yorumlama çeviri sistemi tercüman kabinleri, aynı anda konuşulan çeşitli dilleri ayırt etmek için en iyi akustik ortamı yaratacak şekilde tasarlanmıştır, tercümanlar ve çeşitli toplantılara

₺7 473.51