16 Renk RGB ampul led ışık E12 Renk değiştirme Uzaktan Kumanda Süngü vidalı lamba ampul

0 Müşteriler geri bildirim bıraktı

  • Durum: Stoklarımızda
  • Sku: w356953
₺185.10 ₺243.44

Özellikler:

Renk değiştirme ampul: E12 şamdan ampul tek renk değişimi 16 çeşit vardır, seçtiğiniz için çeşitli renkler ve ışık modları sağlar: flaş, strobe, solmaya, pürüzsüz, seçtiğiniz için açık ve kapalı. * Uzaktan kumanda: Renk ayarlanabilir, derecelendirme ve atlama hızı ayarlanabilir ve işlem basittir.Basit kullanım, kızılötesi uzaktan kumanda birden fazla spot ışığını kontrol edebilir. * Enerji tasarrufu: LED RGB ampuller, sizin için çok para kazandırabilen yüksek verimlilik, uzun ömür, yüksek ışık verimliliğidir. * Güvenli ve güvenilir: Bu çok renkli LED ışıkların giriş voltajı 85V ila 265V arasındadır ve güç kullanımını %80'e kadar azaltacaktır.CE, RoHS, FCC compliant.No kurşun veya mercury.No UV veya IR. * Geniş uygulama: Renk değiştiren E12 şamdan koridorlar, tuvaletler, koridorlar, oteller, bar, kafe, sahne, pub, bar, KTV, parti, balo salonu mimarisi vb.İçin mükemmeldir.

Belirleme:

Boyut: D3.8 × H10. 9 CM (1. 5x4. 29 İNÇ) Güç: 3 W Giriş Gerilimi: AC85-265V, 50-60hz İşık Rengi: RGB Renk değiştirme Lamba Tabanı: E12 Şamdan Tabanı İşın açısı: 180° Uzaktan Kumanda Fonksiyonları: ON / OFF, flaş, Strobe, solmaya, Pürüzsüz (seçtiğiniz için 16 renk) Yumuşak ışık, gözlerinizi koruyun ve düşük güç tüketimi. uzaktan kumanda ile kontrol edilen 16 renk değişimi, kullanımı kolay.Sahne, pub, bar, KTV, parti, balo salonu mimari aydınlatması, kulüp, otel, restoranlar, manzara sahnesi vb.Için çılgınca kullanılan renkli LED mum ışığı.Kızılötesi uzaktan kumanda ile rengi değiştirin (etkili mesafe 1-5 metredir)

Paket içeriği:

1X LED RGB Şamdan ampul 1X Uzaktan Kumanda (CR2032 Pil Dahil Değildir!!!)

CR2032 Pil Dahil Değildir


  • Uzaktan Kumanda Fonksiyonları: Açık / kapalı, Parlama, flaş ışığı, solmak, Pürüzsüz
  • Güç: 3W
  • Etkili mesafe: 1-5 metre
  • Marka Adı: Elice
  • Işın açısı: 180°
  • Lamba Tabanı: E12 Şamdan Tabanı
  • Açık renk: RGB Renk değiştirme
  • Giriş voltajı: AC85-265V, 50-60HZ

Etiketler: değişiklik bilezik renk, led ampul değiştirmek parlak, peri ışıkları renk değiştirir, led ışık renk değiştirme ipi, yuvarlak renkli ışık, renk değişimi tırnak glitter, led ampul birden fazla renk, adaptörleri ff3 ampul ışık led, arkadaşım açık renk, 2020 civic sis ampul.

Bir Yorum bırak

Satın alma ile ilgili izlenimlerinizi bize yazın

Sen Ayrıca beğenebilir

En benzer ürünler