Doğru ribaund çekiç grafik kalite schmidt çekiç fiyat satılık schmidt çekiç

0 Müşteriler geri bildirim bıraktı

  • Durum: Stoklarımızda
  • Sku: w380832
₺20 899.68

Merhaba arkadaşım, mağazamıza hoşgeldiniz, bu ürünün diğer modellerine ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın, satın almanız için ürün bağlantısını göndereceğim!Daha fazla bilgi için lütfen bana ulaşın: Telefon: + 86 18075177868 Whatsapp / WeChat: +86-18075177868 Ürün parametreleri

IWIN-ht225 tam otomatik entegre esneklik test cihazı, binadaki sertleştirilmiş betonun basınç dayanımının hasarsız tespiti ve değerlendirilmesi için kullanılır structures.It geri tepme değeri, karbonizasyon derinliği değeri, Açı ve test yüzeyi gibi parametreleri algılayabilir ve kaydedebilir.Bileşenin mukavemet tahmin sonuçları testten hemen sonra verilebilir.

Geri tepme değerini otomatik olarak kaydedin

Şartnameye göre otomatik veri düzeltme, hesaplama ve istatistiksel analiz

LCD

İki yüz bin gözlem noktası

Şarj edilebilir büyük kapasiteli lityum pil

123 mm x 55 mm x 25 mm

200g

-10 ℃ ~4 5℃

Mekanik dayanıklılık

Gücün kapsamı

10-60Mpa

Nominal kinetik enerji

2.207 J

Yay sertliği

7.84 N / cm

Darbeli çekiç darbesi

Tutarlılık hatası

≤±0.5 (Mekanik direnç ölçerin işaretçisinin okunması ile gösterge ekranının okunması arasındaki fark)

Çelik örs oranı ayarlanan geri tepme değeri

80±2

55×55×270

1.0 kg

-10℃~40℃

Malzeme: mühendislik plastikleri: 420 * 140 * 335mm: 6kg Ürün avantajları

Entegre tasarım.Küçük boy.

1

2

Yeni MOS görüntü sensörü, geleneksel sinyal toplama yöntemini altüst eder ve veriler doğru ve güvenilirdir.

Rakiplerimizden daha fazla aksesuarımız var

3

4

Üst bilgisayar yazılımı verileri excel formatında kaydeder ve daha sonraki yazılım işlemleriniz için basit ve kullanışlı olan word rapor formatını doğrudan oluşturabilir.

Özellikler 1 Entegre tasarım.Küçük boy. 2 U ultra düşük güç tüketimi tasarımı, güç kaynağı süresinin sürekli kullanımı 8~10 saattir. 3 Yeni MOS görüntü sensörü, geleneksel sinyal toplama yöntemini altüst eder ve veriler doğru ve güvenilirdir. 4 S özel renkli ekran, otomatik kayıt algılama saati ve tarihi. 5 Makine ulusal birleşik ve yerel eğrilerle eşleştirilir ve kendi başına ayarlanabilir ve seçilebilir. 6 Açı, test yüzeyi, pompalama ve kömürleşme gibi parametreler sahada ayarlanabilir 7 sesli rapor işlevi, gürültülü ortam da kulaklık dinleme ile donatılabilir. 8 Test sonuçlarını yerinde yazdırmak için isteğe bağlı mikro yazıcı. 9 E bilgisayara veri aktarmak için yüksek hızlı USB veri portu ile donatılmıştır. 10 Üst bilgisayar yazılımı verileri excel formatında kaydeder ve daha sonraki yazılım işlemleriniz için basit ve kullanışlı olan word rapor formatını doğrudan oluşturabilir.Ambalaj ve Nakliye

Şirket Bilgileri

Iwıntesting equipment company, mühendislik kalitesi test ve test cihazlarının araştırma ve geliştirme, üretim ve satışına odaklanan yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur.Şirket inşaat, demiryolu, otoyol, su koruma, elektrik enerjisi, üniversite ve bilim araştırma enstitüsü'nde hizmet vermektedir.

Sektöre kaliteli ürünler, hizmetler ve çözümler sunmak ve onunla uzun vadeli iyi bir işbirliği ilişkisi kurmak.Firmamız her zaman“önce müşteri, önce kalite " iş felsefesine uymaktadır. İyi bir müşteri hizmeti yapın, şirketin tüm ürünleri "üç garanti politikası" nı uygular.

SSS

S: Hangi ekipmanları tedarik ediyorsunuz?

C: Metal testi, kazık testi, beton testi, toprak testi, çimento testi, asfalt testi, kaya testi ve diğer laboratuar ekipmanları tedarik ediyoruz.

S: Şirketiniz bir ticaret mi yoksa fabrika mı?

A: Fabrika+ ticaret (entegrasyon), test aletleri alanına odaklanan 10 yıldan fazla.

S: Bir sipariş verildikten sonra ne zaman teslim edilir?

A: Genellikle yaklaşık 10-25days, Envanterimiz varsa, 3 gün içinde sevkiyat ayarlayabiliriz Lütfen üretim sağlama sürelerimizin belirli ürünlere ve ürün miktarlarına bağlı olduğunu unutmayın.

S: Satış sonrası hizmetler ile garanti ne olacak?

C: Test makinesi gaotiejian tarafından 12 ay garantilidir, fabrikamızdan olmasa bile sorununuzu serbestçe onarmanıza yardımcı olabiliriz.Garantiden sonra, profesyonel satış sonrası servis ekibi mükemmel teknik destek sağlayacak ve konukların ürünümüzü kullanırken karşılaştıkları sorunları çözmelerine yardımcı olacak, konuk sorunlarını ve şikayetlerini profesyonel ve zamanında ele alacaktır.

S: Ürün hizmetleri ve kalitesi ne durumda?

C: Her enstrüman, nakliye ve teslimat malları Ürün kullanım eğitimi sırasında %100 kalite muayenesi ve testi yapılmalıdır, ürünümüzün her biri size nasıl kurulacağını göstermek için video eğitimi sağlar İşletmek İhtiyacınız olduğunda ekipmanın çalışmasını müşterinin şirketine eğitmek için mühendis ayarlayabiliriz.ürünler kullanıcılar tarafından yaygın olarak tanınır ve güvenilir.


  • Hacim: 270 55*55*
  • Ürün Adı: HT225 esclerometro testi ribaund schmidt çekiç
  • Tip: El Aleti Parçaları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bu nominal en kinetik enerji : 2.207 J
  • Uygulama: tekstilci
  • Model Numarası: Model Numarası.
  • Ambalaj özellikleri: 420*140 * 335mm
  • Menşe yeri: Hebei, Çin
  • Gücünün kapsamı : 10-60Mpa
  • Darbe çekiç inme: 75MM
  • Algılayıcı: mos görüntü sensörü
  • Çalışma ortam sıcaklığı: -10℃~40℃
  • Marka Adı: Lanyuxuan'ın, GTJ
  • Güç: Elektronik
  • Ağırlık: 1kg

Bir Yorum bırak

Satın alma ile ilgili izlenimlerinizi bize yazın

Sen Ayrıca beğenebilir

En benzer ürünler