Yüksek sertlik Açık ahşap saplı Keskin katlanır bıçak mini penguen şekli şam çeliği bıçak açık ARALIK araçları

0 Müşteriler geri bildirim bıraktı

  • Durum: Stoklarımızda
  • Sku: w397181
₺604.87 ₺687.42

Ürün parametreleri Tam uzunluk: 9.8 cm Bıçak uzunluğu: 3.5 cm Kolu uzunluğu: 6.7 cm Bıçak genişliği: 2.5 cm Bıçak kalınlığı: 2.7 mm Bıçak malzemesi: VG10 Şam Ağırlık: 105g (ambalaj dahil) Sert derecesi: 56-57 HRC Masa yüzeyi: Şam orijinal hatları.Kolu malzeme: doğal ahşap O: hediye kutusu, gerçek deri Hizmeti göndermek 1. Sizin memnuniyetiniz, hedefimiz. 2. Müşterilerimize en güvenli ve en kolay satın alma deneyimini sunmaya adadık.Gönderi 1. Biz dünya çapında gemi, ve bizim dükkanda tüm ürünler ücretsiz kargo. 2.Biz 1 gün içinde ürün göndereceğiz ödeme tamamlandıktan sonra.Herhangi bir uygun veya hızlı kargoya ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın. 3.HongKong Post Airmail'den gönderdik, 20 ila 40 gün içinde ülkelerin çoğuna ulaştık.Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 50 güne kadar sürebilir.40 gün sonra öğeyi almazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, teslimat sorununu araştırıp çözeceğiz.Renk gölgelendirme Tüm ürünlerimiz gerçek çekim içindir, teknoloji, ekran, ışık, çevresel nedenler hafif bir sapma fenomeni olabilir, ayni hakim, rengi çok umursadığınız sürece sipariş vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Garanti ve iade Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için 7 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen benimle iletişime geçin.Nakliye ücretleri alıcı tarafından ödenir.Geri bildirim 1. Sizin memnuniyetiniz bizim tek isteğimizdir.görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. 2. Satın alma işleminizden memnun kaldığınızda lütfen bize olumlu geribildirim bırakın.


  • Kolu Malzeme: Odun
  • Marka Adı: MARS HANIMEFENDİ
  • Model Numarası: 05225
  • Bıçak Malzemesi: Şam Çelik
  • Kendin Yap Malzemeleri: Ahşap
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: çakı

Etiketler: şam mini katlanır bıçak, şam korsika katlanır bıçak, tıbbi çelik bardak, mi katlanır bıçak, kamp şam katlanan bıçak, avcılık şam katlanan bıçak, meşe mutfak bıçak, genel katlanır bıçak, ch katlanır bıçak, kemakee mutfak bıçak.

Bir Yorum bırak

Satın alma ile ilgili izlenimlerinizi bize yazın

Sen Ayrıca beğenebilir

En benzer ürünler

profesyonel hava kalitesi dedektörü PM2. 5 PM1. 0
Yeni

profesyonel hava kalitesi dedektörü PM2. 5 PM1. 0

Ürün açıklaması el filtre dedektörü lazer toz partikül sayacı toz monitörü standart akıllı seviye tasarım teknolojisi ve propietary dijital analog hibrit iletişim teknolojisi ile gelişmiş bir entegre devreyi benimseyen dahili pompalı

₺28 233.27
ZY02SYT Elektronik Bileşen
Satış

ZY02SYT Elektronik Bileşen

Sevgili arkadaşım, mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.başka modellere ihtiyacınız varsa, whatsapp üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz, size teklif vereceğim.telefon: +13367316052. şartname üretim yeri orijinal marka

₺3 540.98 ₺3 767.07
20mm x 1.5 Metrik HSS sağdan Dokunma M20 x 1.5 mm Pitch
Yeni

20mm x 1.5 Metrik HSS sağdan Dokunma M20 x 1.5 mm Pitch

Marka yeni metrik hss sağ el konu dokunun 20mm x 1.5 mm.bir şey varsa ihtiyacınız musluklar veya ölür, bizimle irtibata geçmekte tereddüt etmeyin.çeşitli boyutlar mevcuttur, ancak hepsi listelenmemiştir.

₺437.50