Sahne baş aşağı zincirli vinç sahne özel zincirli vinç konser özel kabak Tiyatro performansı vinç

0 Müşteriler geri bildirim bıraktı

  • Durum: Stoklarımızda
  • Sku: w399880
₺2 636.62 ₺3 337.38

Özellikler

1. Tüm parçalar yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve korozyon önleyici özelliği artırmak için ek kaplama ve boyama işlemleri kullanılır.

2. Sağlam tamamen metal kabuk, zorlu koşullar altında bile iç mekanizmayı hasardan etkili bir şekilde koruyabilir.

3. Hem zincir kılavuz mekanizması hem de dişli transmisyon mekanizması, bu anahtar bileşenleri koruyabilen ve farklı çalışma ortamlarına uyum sağlayabilen muhafaza koruma cihazlarına sahiptir.

4. Kaldırma dişlisi sertleştirilmiş malzemelerden yapılmıştır ve zincirin düzgün ve doğru hareketini sağlamak için son işlemden geçirilmiştir.

5. Son derece düşük tavan boşluğu boyutu, alan kullanımını en üst düzeye çıkarabilir ve etkili kaldırma mesafesini artırabilir.

6. Yüzeydeki çinko alaşımlı çelik kaldırma zinciri, düzgün ve doğru çalışmayı sağlamak için kaldırma gövdesiyle mükemmel bir şekilde eşleşir.

7. Üst ve alt kancalar yaşlanma karşıtı ve yüksek tokluğa sahip alaşımdan yapılmıştır steel.In aşırı yüklenme durumunda, önce deforme olurlar ve aniden kırılmazlar, bu da kullanıcıların güvenliğini sağlar.


  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: CE
  • Model Numarası: /

Etiketler: araba vinçleri, çanta taşınabilir pc pembe, otomatik cep telefonu klemung, gümüş zincir ingiltere, madeni para vinci, düğmesiz vinç, lego kunai blok, dn20 elektrikli 220v, taşınabilir motor vinci, led çubuk 32 vinç.

Bir Yorum bırak

Satın alma ile ilgili izlenimlerinizi bize yazın

Sen Ayrıca beğenebilir

En benzer ürünler

Laparoskopik iğne tutucu forseps, iğne tutucular cerrahi aletler
Satış

Laparoskopik iğne tutucu forseps, iğne tutucular cerrahi aletler

Ürün açıklaması laparoskopik iğne tutucu ağır tip * i̇thal paslanmaz çelik kullanın * cerrah konforu ve kontrolü laparoskopik iğne tutucusu birçok farklı tutamak tasarımına sahiptir, daha fazla el becerisi sağlar, farklı

₺3 427.36 ₺3 725.32
1200mm HDPE Boru İç Debeader Manuel El Aletleri
Yeni

1200mm HDPE Boru İç Debeader Manuel El Aletleri

Ürün açıklaması hdpe boru i̇ç debeader plastik borular ø 90 ila 1200 mm (3 ips ÷ 474 ips) aralığını kapsayan aletler i̇ç debeader avantajlari: sezgisel ve kullanımı kolay, doğru, çok yönlü, birkaç parçadan oluşur. - i̇ç çapak

₺8 457.74