Altı-renk Araba Elektronik Gaz Denetleyicisi Komutanı Hızlandırıcı Pedal görüntülemek 2 Renk KOLTUK ALTEA için 2004+Booster

0 Müşteriler geri bildirim bıraktı

  • Durum: Stoklarımızda
  • Sku: w427513
₺1 425.54 ₺2 375.84

Not: Sipariş Yerleştirirken Not Araç Model Ve Manufacturered Yıl Lütfen!Size Eşleşen Elektronik Gaz Denetleyicisi Göndereceğiz.Çok Teşekkür Ederim!

Modu giriş:fonksiyonu

HHH Modu(Ekonomik ivme modu)

Ekonomik ivme modunda, hiçbir ayar gereklidir,ivme sırasında yakıt tüketimini Azaltmak.

LOC Modu (Kilit araba modu)

LOC modunda aracın sadece boşta olabilir, hızlandırıcı pedal hakkında Sırt ve yanıt yoktur.Motor kapatın, görüntülemek regülatör çekin, anahtar anahtarcı olarak regülatörü görüntülemek sonra

OOO Modu (Otomatik kontrol modu)

Otomatik kontrol modu otomatik olarak denetleyicisi hassasiyeti sürüş koşulları uygun, set ve unut isteyenler için ideal ayarlar.Şehir sürüş için parlak.Oto Kontrol eşsiz yapar nedir

CC Modu (Şehir modu)

ŞEHİR Modu sunmaktadır (1 9) 9 hassasiyet düzeyleri, bu sürücü hassasiyet istenilen seviyeye denetleyicisi melodi sağlar.Seviye 9 seçin .30% hakkında maksimum ivme yanıt iyileştirme .

EE Modu (Spor modu)

PP Modu sunmaktadır (1 9) 9 hassasiyet düzeyleri, bu sürücü hassasiyet istenilen seviyeye denetleyicisi melodi sağlar.Seviye 9 seçin ve direksiyon sıkı kavrama veya nazik sorunsuz bir ivme için düzey 1 çarptı.Mod, Maksimum bu ivme içinde yanıt 60%hakkında.

FF Modu (Spor+ modu)

FF Modu sunmaktadır (1 9) 9 hassasiyet düzeyleri, bu sürücü hassasiyet istenilen seviyeye denetleyicisi melodi sağlar.Seviye 9 seçin .Rekabet ,güçlü en sırf hızı hız,Maksimum ivme 90%hakkında yanıt push geri.

PP Modu (Yarış modu)

Modu Modu sunmaktadır (1 9) 9sensitivity düzeyleri yarış, bu sürücü hassasiyet istenilen seviyeye denetleyicisi melodi sağlar.Seviye 9 seçin .Rekabet ,güçlü en sırf hızı arenas kullanmak ,120%hakkında Maksimum ivme yanıt önerilir hız,sürüş uçan anlamda push geri.

AK Modu (ekonomi modu)

AK modu (1 9) 9 hassasiyet düzeyleri, hızlandırıcı yanıt zaman azaltarak ekonomisi için tasarlanmıştır sunmaktadır.Da emekleme zaman yollar ve biraz daha gaz kontrol arayan hakkında olduğunuzda kullanışlı.

KAPALI Modu (Normal moda)

Aracın standart geri getiriyor

NASIL ÇALIŞIR MU

Elektronik gaz denetleyicisi aracınızın için performans geliştirme en son.Araç gaz eğrisi değiştirerek sizin araç sinek tarafından tel pedal bu gecikmeler azaltmak için tasarlanmıştır.

Keskin / daha Düzgün ivme

Çekme gibi yük durumlar altında geliştirilmiş ivme veya tırmanma hills

İçin hem Otomatik ve Manuel uygun yayınlar

Özel araçlar gerekli 5 dakika basit kurulum

Neden elektronik gaz denetleyicisi kullanılır?

Yeni araç her yıl çoğunlukla elektronik geliştirme nedeniyle değişiyor.Mekanik olarak kontrollü olduğunu araç sistemleri şimdi aracın bilgisayar tarafından kontrol edilir.Böyle bir yeni sistem elektronik gaz kontrol,-tarafından sürücü telli olarak bilinir.

-Tarafından sürücü telli sistem arabalar başından beri kullanılan edildiğini mekanik olarak işletilen geleneksel sistemi ortadan kaldırır.Mekanik olarak işletilen standart hızlandırıcı gaz vücuda kablosu pedal gelen bağlı kullanır pedal.Seni pedal üzerinde bastığında, kablosunu gaz plaka, motor içine geçmesine hava izin açılır.Motor RPM gaz plaka açısı ile doğrudan orantılıdır.

-By-tel sürücü, kablosunu kablosu yerine elektronik kontrollü sistemi gelişmiş elektromekanik aktüatörler kullanarak yerine,, pedal pozisyon sensörü hızlandırıcı pedal bağlı bir hızlandırıcı.Bu sensörü,bir potansiyometre, belirler pozisyon hızlandırıcı pedal ve sinyalleri bu bilgilere aracın ECU, teslim, komutları gaz kontrol motor açık veya yakın gaz vana.

Sizin gaz Sünger pedal Hissediyorsun ?

-Tarafından sürücü telli sistem onun sınırlamalar ancak, ana sorun gaz tepki süresi olmak anlamlı yavaştır.Gaz yanıt da bilinen olarak aracın yanıt, bir ölçü ne kadar hızlı bir içten yanmalı motor olabilir zam gücünü çıktı bir düşük RPM bir yüksek daha güçlü RPM içinde yanıt bir sürücü istek için ivme; iterek bu pedal.Gaz yanıt sık daha iyi gücüyle karışık; ancak yanıt gaz aslında zaman güç çıkışı değişikliği için alınan bir ölçüm.

Sürücülerin tümü, arabalarımızı daha yeni sınırlara zorlamanın hızına ve heyecanına duyulan ihtiyacı takdir ediyor ve daha yavaş gaz tepkisi, aracınızın maksimumuna ulaşmak için gereken süreyi artıracak power.To sorunu çözmek satış sonrası dünya, fabrika elektronik gaz kelebeği kontrol ayarlarını geçersiz kılmak için yeni bir sistem geliştirdi. gözle görülür bir zaman gecikmesi.Pedal Komutanı Gaz Kelebeği Kontrolörü, bu ekstra “WOOW” u kablolu aracınıza eklemek için harika bir eklentidir.

Pedal Komutanı temel olarak ECU'yu araçta geçirecektir.Kontrolör, bilgileri doğrudan gaz pedalı konum sensöründen almak ve yüksek hızlı bir kontrol cihazında derlemek için tasarlanmıştır circuit.It ayrıca bu sayıyı biraz ilerletir ve ardından doğrudan ECU.By bilgileri bilgisayara bu şekilde göndermek, motor bilgisayarının yapacağı birkaç kontrolün atlanmasına neden olabilir gaz kelebeği plakasını açmak için sinyali göndermeden önce.Bu kontrolör ile 8 farklı programlama seçeneğiniz vardır; HHH Modu


  • amblem: ZMShun
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Üretici firma: EİTTAR'IN

Bir Yorum bırak

Satın alma ile ilgili izlenimlerinizi bize yazın

Sen Ayrıca beğenebilir

En benzer ürünler