100 % Orijinal Termal Yazıcı Anakart Epson 532 için Makbuz Yazıcı EPSON M-T532AF M-T532AP kontrol panosu BA-T500 Mekanizması

0 Müşteriler geri bildirim bıraktı

  • Durum: Stoklarımızda
  • Sku: w432477
₺1 799.18

Ürün Özellikleri:

Epson Termal Yazıcı Anakart / kontrol panosu 532 EPSON M-T532AF M-T532AP kontrol panosu için kullanılabilir BA-T500 Yazıcı

Açıklamalar: Orijinal Yenilenmiş

üç ay garanti için

Miktar: lot başına 1 parça

Nakliye:

1. Guangzhou, Çin'den tüm mal teslimatı .

DHL, UPS,TNT veya FedEx express tarafından hızlandırılmış nakliye (yaklaşık 4-10 gün sürer ) ;

ePacket ,Çin Post Air Mail ,Hongkong Post tarafından Standart Nakliye (Normalde yaklaşık 7-29 gün sürer ,Kısmen Brezilya vb. Gibi standart sevkıyatın kaçınılmaz riski ile yaklaşık 1-2 ay sürecektir.Latin Amerika Ülkeleri)

Dikkat: Brezilya müşterileri , hızlandırılmış nakliye veya ekspres(DHL / FedEx / UPS) gerektiğinde lütfen bize CPF numaranızı bırakın ; EMS hariç Rusça'ya hızlandırılmış ekspres yoktur .

2. Çin'de kendi ileticiniz varsa, Guangzhou şehrinde sizin için Ücretsiz Teslimat sunabiliriz !

3. Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde kargo yoktur.

4. Ülkenize teslim süresi.

Genel ürün iade şartları:

1.Herhangi bir kalite sorunu bulursanız, malları aldıktan sonra lütfen 5 gün içinde bizimle iletişime geçin.Sorunlu ürünler için iade veya değişim kabul edilebilir.

2.Lütfen satın alırken doğru ürünleri satın aldığınızı onaylayın.Satın alırken hata yaparsanız, sizden %15 iade ücreti alacağız (Özel ürünler iade veya değişim değildir).

3.Haksız hasar kişisel nedenlerden kaynaklanıyorsa, iade veya değişimi kabul etmiyoruz.Malları aldıktan sonra makul olmayan herhangi bir iade kabul edilemez.

4.Ürünümüzden memnunsanız, lütfen malları aldıktan sonra bize "övgü" verin, herhangi bir sorun ilk kez bizimle iletişime geçin.Size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Müşteri hizmetleri:

Herhangi bir sorunuz varsa, www.kastamonuerkekyurdu.com.tr bize bir mesaj gönderin.Saat dilimi farklı olduğundan, sorularınızı 24 saat içinde cevaplayacağız .


  • Model Numarası: M-T532
  • Tip: BA-T500
  • Marka Adı: BAİHENGLİANMENG'İN
  • Gerilim: 110V, 220V
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: yazıcı epson m200, epson yazıcı android, masa oyunu 500, epson yazıcı ahşap, wtsfwf epson yazıcı, yazıcı epson m100, epson yazıcı 3'ü 1 arada, t500 anakart, orijinal t500 izle, epson kafası m20.

Bir Yorum bırak

Satın alma ile ilgili izlenimlerinizi bize yazın

Sen Ayrıca beğenebilir

En benzer ürünler