2 adet Destek Dropshipping optik lens Fresnel Lens kare 240*240mm kondenser mercek Odak uzaklığı 250mm kare fresnel lens

0 Müşteriler geri bildirim bıraktı

  • Durum: Stoklarımızda
  • Sku: w71628
₺968.79

ürün açıklaması:

Ürün

Fresnel lens

Görünüm

Kare Fresnel lens

Çap Boyutu

240*240MM

Odak uzaklığı

250MM

Kalınlık

2MM

Malzeme

PMMA

Oluk aralığı

0.8 mm

Çalışma Sıcaklığı (°C)

80 (Maksimum)

Optik geçirgenlik

92%

Büyütme süreleri

4 ila 5 kez

Destek Dropshipping 2 ADET optik lens Fresnel Lens kare 240 * 240mm kondenser mercek Odak uzaklığı 250mm kare fresnel lens

İhtiyacınız olduğunda farklı ürünlerde farklı lens türleri kullanılır.

lütfen istediğiniz zaman bizimle sohbet edin!

_________önemli açıklama:

Basit projektörü DIY yapmak için Fresnel Lensi satın almak istiyorsanız, bundan önce satın aldığınızda lütfen Açıklamayı okuyun:).

Kendi ellerinizle basit bir projektör yaptığınızda, Profesyonel bir projektöre sahip olabileceğinizi veya Profesyonel bir projektör gibi projeksiyon efektini umduğunuzu umuyorsanız, lütfen kelimeleri okuyun :

Fresnel Lensi veya büyüteci, malların projeksiyon prensibini kanıtlayabileceği basit projektörü DIY yapmak için kullandığınızda, bazı zamanlar Cep telefonunun parlaklığı ve DIY Profesyonel projeksiyon efektine sahip olamadığınız diğer bazı faktörler nedeniyle,fenomen normaldir,çünkü Cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı, cep telefonunun parlaklığı profesyonel projektör 200 ~ 300 Watt'tır, ancak cep telefonumuzda sadece yüzlerce miliwatt vardır, Umarım DIY ile Profesyonel projektör arasındaki boşluğun nedenini anlayabilirsiniz.

_________BİR Kişi çok garip düşecek:Fresnel Lens Öncesi ve sonrası nedir?

Tüm Lens makineleri için yapı, Fresnel Lensin pazarda satılmasından önce ve sonra, görüntünün düzeltici ve büyütülmüş etkisini mükemmelleştirebilir.

Ancak bazı cep telefonu veya PED veya bazı LCD paneller tek Fresnel Lensi destekleyebilir, böylece kendiniz seçebilirsiniz.

__________Bildirim:

Önceki Fresnel Lensin yeri: Bu

Lens ve LCD ekran arasına monte edilmiş kameraya yakın.

Fresnel Sonrası Lensin yeri: Ampul ile LCD panel arasına monte edilir.

__________ Arkadaşlık ipuçları:

Fresnel Lensin küçülmesine veya delinmesine izin vermeniz gerektiğinde,Fresnel lens rüptürünün zarar görmesini önlemek için lütfen yüzeyi pürüzsüz hale getirin, Trapez düzeltme aralığı resmin donmasına izin verecek kadar büyük olamaz.

Fresnel lens basit bir giriş

Fresnel lensler hassas optik dereceli akrilikten kalıplanmıştır.Bir Fresnel lensin yüzeyi birçok dairesel, eşmerkezli sırt halinde kalıplanır.Bu dairesel sırtlar Fresnel lense zikzak veya testere dişi kesiti verir.Her testere dişi küçük bir prizma oluşturur.Fresnel lensler, verimlilik ve görüntü kalitesi arasında bir uzlaşmadır.Yüksek oluk yoğunluğu, daha yüksek kaliteli görüntüler sağlar.düşük oluk yoğunluğu daha iyi sonuç verirken efficiency.By bu prizmalar için uygun güçleri seçen tasarımcılar, odak uzunluğunu tanımlayabilir ve görüntü kalitesini kontrol edebilir.LED büyüteç, fresnel lens güneş enerjisi, arka projeksiyon fresnel ekran, fresnel güneş yoğunlaştırıcı, fresnel büyüteç, kamera fresnel spot vb.

18. Yüzyılın başlarında (1748), geleneksel enerji kırılma merceğinin yalnızca yüzeyde meydana geldiği ve orta kısmın çoğunu çıkardığı ve ince, düz bir mercek oluşturan yüzey eğriliğini koruduğu, yine de koruyabildiği bulunmuştur.iyi enerji geçirgenliği.

Fresnel lens ince, düz bir lens oluşturmak için profili testere dişi şekline benziyor, ancak aslında her bitişik bıçak Açısı sürekli değişiyor, odak ışığının aynı yere yakınlaşması için değişimin açısı değişiyor.

Fresnel lensin sınıflandırılması:

Farklı şekillerde odaklanmasına göre, nokta odaklı Fresnel lens ve çizgi odaklı Fresnel lens olarak ayrılabilir.

Nokta odaklama Fresnel lens:

Bir dart seti gibi önden bakın, bir halkadan bir halka eşmerkezli dairelerden oluşur:

Doğrusal Fresnel lens, Fresnel lens açısından odak noktasına göredir, pozitif şekli deklanşöre benzer, profilden bakar, aynı zamanda testere dişi şeklini değiştirme noktasıdır, disk Fresnel lensin aksine, bu lens ışığı düz bir çizgi oluşturacak şekilde odaklar:

Fresnel lensler en çok kondenser sistemleri veya yayıcı/dedektör kurulumları gibi ışık toplama uygulamalarında kullanılır.Fresnel lensler büyüteçler veya projeksiyon lensleri olarak da kullanılabilir.Bu Lens, kitaplarda,dergilerde,haritalarda,telefon rehberlerinde,tariflerde vb.İnce baskılar için de mükemmeldir.Bu, oyuncak olarak çocuklara ve görsel yardıma ihtiyacı olan yaşlılara gerçekten harika ve yaratıcı bir hediye olabilir.


  • Yapı: Plano
  • Paketleme: Karton+köpük
  • Kullanım: OPTİK
  • Model Numarası: 240-240-250
  • Boyut: 240*240
  • Marka Adı: DOUMOO
  • Şekil: Plano, Kare
  • Destek: dropshipping
  • Odak Uzaklığı: 250 Mm
  • Malzeme: Plastik

Etiketler: cep telefonu lens odak uzaklığı, kadın kare kamera çantası, projektör lens lotus, fresnel kare lensler, kare göz merceği kadın, juliet projektör lensi, kare sarı lens güneş gözlüğü, kare iphone kılıfı 6 sarı, 4 projektör lensi, lensler fresnel.

Bir Yorum bırak

Satın alma ile ilgili izlenimlerinizi bize yazın

Sen Ayrıca beğenebilir

En benzer ürünler

Özelleştirilebilir MIK - R9600 18 Kanal Kağıtsız Kaydedici
Satış

Özelleştirilebilir MIK - R9600 18 Kanal Kağıtsız Kaydedici

F eatures temel fonksiyonlar * 18 kanala kadar evrensel giriş • 4 adede kadar alarm çıkış rölesi • 150ma güç dağıtım çıkışı ile * haberleşme tipi: rs485, modbus rtu * bir usb veri aktarım arayüzü ile ekran

₺14 919.39 ₺16 953.80
CALT kolon S tipi yük hücresi 10t 10 ton
Satış

CALT kolon S tipi yük hücresi 10t 10 ton

Arkadaşım, mağazamıza hoşgeldiniz, bu ürünün diğer modellerine ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın whatsapp + 8618684585654, satın almanız için ürün bağlantısını göndereceğim!arkadaşım, mağazamıza hoşgeldiniz, bu ürünün

₺6 060.36 ₺6 447.15
Orijinal Shanghai Lugong Evrensel Açı Cetvel 320
Satış

Orijinal Shanghai Lugong Evrensel Açı Cetvel 320

Açı cetvel marka: lugong lugong evrensel açı cetveli resimleri: bu ürün uygun fiyatlı ve uygun maliyetlidir ve genel mekanik işlemede iç ve dış açı ölçümünden memnun olabilir. -|-_-|-

₺653.29 ₺666.64