Güneydoğu Asya El Yapımı Küllük Ahşap Yaratıcı Otel Ev Küllük Kabuğu Katı Küllük

0 Müşteriler geri bildirim bıraktı

  • Durum: Stoklarımızda
  • Sku: w81588
₺649.86 ₺999.67

Malzeme: mango ahşap

Zanaat: el boyama

Tayland'ın Chiang Mai kentindeki el sanatları ülkenin her yerinde ünlüdür ve yurtdışına ihraç edilmektedir.Bu el sanatlarının tümü ev yapımı, çoğunlukla el yapımı, sade ve zarif ve sevimlidir.Tayland'ın özel ürünleri olan tik ve mango ağacından yapılmış ahşap iyidir, dokusu berrak, güzel, zarif ve kirlilik içermez.Tamamen el yapımı olduğu için her el sanatının şekli benzersizdir.Vazolar, mumlar, kuru çiçekler, fotoğraf albümleri, fotoğraf çerçeveleri, kül tablaları, yer imleri veya duvara asılan lambalar ve pencere ızgaraları olsun, orijinal ve doğal atmosferle doludurlar.

Evinizi bu Tayland el sanatlarıyla dekore etmek hem zevkli hem de kültüreldir ve ev güçlü bir egzotik atmosferle doludur.

Ebeveynler, kül tablasındaki teneke parçalarda teneke parçaları sabitlemek için kullanılan çiviler olduğunu görebilirsiniz.Kalay parçaları ısı yalıtımında rol oynar.Ebeveynler, bir şey olduğunu düşünmeyin. problem.In ayrıca küllük saf el yapımı bir üründür.İç teneke parçalar büyük veya küçük olabilir ve kül tablasının ahşabın boyutu nedeniyle ince farklılıkları da olabilir.Boyama ve boyama hepsi el yapımıdır.Hatalarını bulmak için endüstriyel bir göz kullanmayın.Müşteri hizmetlerine danışın.


  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: El Aleti Parçaları

Bir Yorum bırak

Satın alma ile ilgili izlenimlerinizi bize yazın

Sen Ayrıca beğenebilir

En benzer ürünler

Ağır Hizmet Tipi Kamyon Teşhis Aracı 24V Kamyon Tarayıcı
Satış

Ağır Hizmet Tipi Kamyon Teşhis Aracı 24V Kamyon Tarayıcı

Ağır hizmet tipi kamyon teşhis aracı 24v kamyon tarayıcı özellikler ve avantajlar: 1. d ata s tream veya canlı motor verilerini destekler 2 troube kodlarını okuyun ve temizleyin 3. teşhis geçmişi kayıtlarını gözden geçirin 4.

₺3 243.21 ₺3 413.83
100 % Yeni kutu 3 yıl garanti Q03UDVCPU PLC modülü
Satış

100 % Yeni kutu 3 yıl garanti Q03UDVCPU PLC modülü

# ayrıntı_dekorasyon_kökü .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-alt:4px} # ayrıntı_dekorasyon_kökü .büyü-1{genişlik:

₺29 894.06 ₺37 367.57
Matkaplar Elektrik Elektrik Araçlar Matkap Matkap
Yeni

Matkaplar Elektrik Elektrik Araçlar Matkap Matkap

Sali̇ 2110 model 450w yüksek kaliteli güç aracı çok fonksiyonlu 10mm elektrikli matkap ürün açıklaması ürün detayları 1) 450w motor, %100 bakır tel 2) hafif ve taşıması kolay 3) düşük gürültü ve dişliler kullanım ömrü

₺2 052.91